Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Φυσικός χυμός Ρόδι: Ενισχύει τον οργανισμό μας

Οι αγνοί φυσικοί χυμοί από φρέσκα φρούτα είναι πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για την καλή και ισορροπημένη υγεία. Λόγω των αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχουν έχουν προστατευτική δράση απέναντι σε πολλές ασθένειες.

   Ειδικότερα, ο χυμός του ροδιού αποτελεί ένα δημοφιλές προϊόν, ενδεικτικό των ευεργετικών του ιδιοτήτων όσον αφορά στην πρόληψη και καταπολέμηση διαφόρων ασθενειών.

     Το ρόδι αν και έχει λίγες θερμίδες, περιέχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών και είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, A, E, σίδηρο και κάλιο. Ένα ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικας.

   Υπάρχουν ακόμη και οι εξής συνδυασμοί που μπορείτε να επιλέξετε: Ο χυμός πορτοκάλι - ρόδι είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να ξεκινήσει η μέρα γιατί είναι σημαντική πηγή βιταμίνης C και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και ο χυμός μήλο - ρόδι - καρότο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, Α και Βήτα Καροτίνη.
  Μαργαρίτα Μπρίγκου 

 πηγή:  zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin