Τέσσερις φορές περισσότερη ζάχαρη από την ημερήσια συνιστώμενη
δοσολογία καταναλώνουμε καθημερινά δίχως να το γνωρίζουμε. «Οι εταιρείες
τροφίμων έχουν προσθέσει ζάχαρη στα προϊόντα για να τα κάνουν πιο
ελκυστικά στον καταναλωτή», εξηγούν επιστήμονες.
Αμερικανοί ερευνητές προειδοποιούν πως τα υψηλά επίπεδα ζάχαρης στη διατροφή μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρες νόσους ακριβώς όπως συμβαίνει με τα λίπη που αυξάνουν τη χοληστερόλη και θέτουν τον οργανισμό σε κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.
Αμερικανοί ερευνητές προειδοποιούν πως τα υψηλά επίπεδα ζάχαρης στη διατροφή μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρες νόσους ακριβώς όπως συμβαίνει με τα λίπη που αυξάνουν τη χοληστερόλη και θέτουν τον οργανισμό σε κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.